Modernt mode

Trender för dig och hemmet
Modet är i en ständigt föränderlig process som skiftar med jämna mellanrum både när det gäller kläder, men även inredning. Som regel skiftar klädmodet under hösten och våren medan inredningstrender tenderar att bestå lite längre.

Kläder och inredning
Modet är en stor del av vårt liv och många gånger så avspeglas vår personlighet i vår klädstil, men även i vår inredningsstil. Många förknippar skinnklädsel med en tuff attityd medan varma färger i bomullstyger indikerar en mjukare stil. Så behöver det självklart inte vara, men vissa material och färgval associeras ofta med vissa stilar, personligheter och karaktärsdrag. Att förnya sig med klädesplagg och inredningsaccessoarer är väldigt trevligt och ger ofta ny energi. Det är alltid roligt att införskaffa exempelvis ett par nya byxor, en klänning för säsongen eller en välskräddad jacka och matcha ihop med något som redan finns hemma i garderoben. När garderoben har fått lite nytillskott med plagg inför den stundande säsongen är det på sin plats att piffa till vardagsrummet. Det är enkelt att göra en stor skillnad med små medel. Några nya kuddfodral är fullt tillräckligt för att soffan och vardagsrummet ska få nytt liv. Kanske känner du också för att piffa till bostaden med några nya gardiner eller bara några chicka ljuslyktor för att förändra rummets helhetsintryck. Ibland kan det vara svårt att sätta fingret på vilket mode som egentligen gäller för inredning och kläder. Klädmodets trender kommer oftast från någon av de stora kända modestäderna Paris, Milano eller London. Denna trendspaning från den brittiska huvudstaden ger en indikation om vad som är trendigt för fötterna och en fingervisning om vilken frisyr som verkar bli på modet igen.Modernt mode 22

Färg och form
Vi trivs i olika färger och många gånger dras vi till vår favoritfärg när vi ska välja kläder i butiken. Vissa färger är mer trendiga än andra beroende på vilken säsong som råder. Svart och vitt är klassiska färger som fungerar perfekt under årets alla månader även om svart är mer frekvent förekommande under årets kalla månader och vitt under sommarmånaderna. Den marina färgskalan har varit ett klassiskt inslag under många år och är ständigt återkommande. Färger och mode är en smaksak, men framförallt är det viktigt att det känns rätt, både när det gäller kläder, skor och inredning.

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 Fashionsphere