Gör din livsstil avundsvärd!

Vi ser dem överallt, på bloggar, i TV, på film och i till och med i vår egen vänskapskrets: Lyckade människor som verkar ha drömlivet. Vad är det egentligen som krävs för att få en avundsvärd livsstil? Texten nedanför ger tips på hur du kan förändra ditt liv så att du också kan bli avundsvärd.

Vad drömmer du om?
Vill du resa jorden runt, upptäcka exotiska platser och skriva om det? Eller vill du kanske skriva en bok som du sedan blir känd för? Kanske du drömmer om att bli proffs på yoga och ha din egen yogastudio? Alla har drömmar, men väldigt få har vad som krävs för att genomföra dem. Hur kan man då se till att man genomför sin dröm? Det första steget är att få klarhet i vad exakt din dröm är.

Skriv ner vad du allra helst vill åstadkomma i ditt liv. Censurera inte, utan låt fantasin flöda. När du har fått ner drömmen på papper, då är det dags att inventera ditt liv som det är just nu. Hittar du ett sätt som du kan komma närmare din dröm, redan idag? Om du t.e.x. vill resa världen runt, varför inte bestämma dig för att lägga undan pengar varje månad? Vill du bli författare kanske en skrivarkurs är ett bra steg.

A girl talking on the phone.

Kläder och självförtroende
Självklart gäller det att självförtroendet är på topp för att ha en avundsvärd livsstil. Genom vårt kroppsspråk syns mycket mer än vad vi tror. Står du och sjunker ihop och undviker ögonkontakt så visar du att du har dåligt självförtroende. Sträck på istället på dig och ta en fast ögonkontakt, på så sätt ser du mycket mer självsäker ut. Det lättaste sättet att höja självförtroendet på är genom att uppgradera garderoben. När vi känner oss snygga är det lättare att ta plats och utstråla självförtroende. Välj kläder som passar din kroppsform. Även om du är lite större finns det mycket att välja på. Du kan till exempel Hitta ursnygga plus size klänningar hos Zizzi. Dessa höjer garanterat ditt självförtroende ett snäpp.

Mål och kroppsspråk
Det är genom våra aktiva val och hur vi framställer oss själva som vi får en avundsvärd livsstil. När vi gör det som vi verkligen vill göra och kan kombinera det med ett bra självförtroende, då är vi på god väg. Det är människor som vågar genomföra sina drömmar som inspirerar andra. Första gången du väljer att följa en dröm kan det kännas lite otäckt. Men sedan blir det till en vana att alltid göra det som du brinner för. Genom att presentera oss själva med självförtroende kan vi även skaffa bundsförvanter. Kroppsspråket är lätt att ändra på till skillnad mot vad många tror. Vårt kroppsspråk kan även påverka våra känslor. Genom att sträcka på kroppen känner vi oss mer självsäkra och kan känna oss lugnare.

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 Fashionsphere